Інформація про укриття | Дніпровський інститут медицини та громадського здоров'я / Dnipro Institute of Medicine and Public Health

Інформація про укриття

Інформація про укриття (організація освітнього процесу в ПЗВО “ДІМЗ” під час оповіщення “Повітряної тревоги”)

Відповідно до чинного законодавства, вимог і рекомендацій державних органів і органів місцевого самоврядування, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області,  щодо безпеки учасників освітнього процесу в  м. Дніпро, ПЗВО «Дніпровський інститут медицини та громадського здоров’я» виконуючи приписи, мають улаштовані належним чином, захисні споруди (укриття) в підвальних приміщеннях основного навчального корпусу  та асоційованих баз практик :

→ Флагманський корпус (вул. Юліуша Словацького, 14)
→ Корпус Гуртожитку (вул. Юліуша Словацького, 14)
→ Бази асоційованих партнерів:

  • MedinUa Clinic&Lab (вулиця Сімферопольська, 2к);
  • КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “МІСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ МАТЕРІ ТА ДИТИНИ ІМ. ПРОФ. М. Ф. РУДНЄВА” ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (проспект Лесі Українки, будинок 26);
  • Товариство з обмеженою відповідальністю “ДНІПРОМЕДІНВЕСТ” (вул. Набережна Заводська, будинок 123 Д)

Всі об’єкти мають Декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.

При проведенні занять на клінічних базах (асоційованих клініках) студенти мають можливість користуватись захисними спорудами відповідних клінічних баз, а також розміщеними поруч укриттями загального користування.

До початку кожного навчального року захисні споруди Інституту інспектує державна комісія, до складу якої входять, зокрема, співробітники ДСНС України.

В коридорах і на сходових клітинах розміщені вказівники руху до захисних споруд.

В захисних спорудах облаштовані навчальні приміщення і санвузли. Учасники освітнього процесу при перебуванні в захисних спорудах забезпечуються питною водою, гарячою водою, Інтернетом, можливістю зарядити мобільний телефон. Захисні споруди обладнані резервним живленням.

В Інституті розроблено та затверджено Алгоритм дій учасників освітнього процесу за сигналом «Повітряна тривога» за посиланням. З усіма учасниками освітнього процесу проводяться періодичні інструктажі щодо дій за сигналом «Повітряна тривога».

08.07.2024
ПОДІЇ | Всі Події
ОФІЦІЙНІ ПОРТАЛИ
ПАРТНЕРИ | Всі Партнері